παιδικά τμήματα

SUPERKIDS

Ένα διαφορετικό συναρπαστικό πρόγραμμα για παιδιά Νηπίων και Α' Δημοτικού! Δείτε περισσότερα εδώ

 

Τμήματα Fast Tack

Τα τμήματα Fast Track 0, 1 και 2 προορίζονται κατά κύριο λόγο για παιδιά Δ, Ε και Στ δημοτικού και αποτελούν ένα ταχύτερο, πιο εντατικό και πιο στοχευμένο μοντέλο εκμάθησης Αγγλικών για παιδιά. Έχουν ως στόχο:

  • Να κατακτήσουν τα παιδιά τα επίπεδα Α1, Α2 και Β1 σύμφωνα με το Κοινό Ευρωπαϊκό Πλαίσιο Αναφοράς για τις Ξένες Γλώσσες (διαβάστε περισσότερα εδώ), (τις παραδοσιακές, δηλαδή τάξεις Α,Β,C και Pre-Lower) έτσι ώστε στο τέλος του δημοτικού να μπορούν να ενταχθούν σε τάξη Lower (επίπεδο Β2)
  • Να προετοιμάσουν τα παιδιά που ενδιαφέρονται για τις εισαγωγικές εξετάσεις του Κολλεγίου Ανατόλια, καθώς και τις εξετάσεις ΚΕΤ και PET του Cambridge.

Για τις εξετάσεις του Ανατόλια δείτε εδώ 

Για τις εξετάσεις του Cambridge δείτε εδώ 

Special features

  • Τα τμήματα Fast Track αποτελούνται από groups αυστηρά έως 6 παιδιών.
  • Τα μαθήματα, διάρκειας 90 λεπτών, διεξάγονται 3 φορές την εβδομάδα.
  • Πέρα από τα γραμματικά φαινόμενα και το λεξιλόγιο που διδάσκονται μέσα από το Coursebook και Grammar book, το ένα μάθημα της εβδομάδας είναι πλήρως στοχευμένο:
  1. στη βελτίωση του γραπτού λόγου (writing skills) μέσα από συνεχή εξάσκηση σε εκθέσεις και άλλες γραπτές δραστηριότητες
  2. στην ανάπτυξη και βελτίωση της κατανόησης κειμένων (Reading comprehension skills)
  3. στην παροχή περισσότερων ευκαιριών και ερεθισμάτων για εξάσκηση του προφορικού λόγου (Speaking skills)
  • Οι μαθητές εξετάζονται τακτικά με quizzes και tests στην ύλη που καλύπτουν.

 


 

Juniors
Για παιδιά Β' και Γ' Δημοτικού, 2 φορές την εβδομάδα. Για να θέσουν τις πρώτες θετικές βάσεις στην εκμάθηση της ξένης γλώσσας μέσω εξειδικευμένων βιβλίων, οπτικοακουστικού υλικού, έμπειρων καθηγητών, σ' ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον.

Prep
Για παιδιά Γ' και Δ' Δημοτικού, 2 φορές την εβδομάδα. Ακολουθείται ειδική μεθοδολογία που βασίζεται στην επικοινωνία. Δίνεται η δυνατότητα στα παιδιά να εμβαθύνουν στην εκμάθηση της γλώσσας σε προφορικό και γραπτό επίπεδο για την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους.

Α Εlementary
Για παιδιά Δ' και Ε' Δημοτικού, 2 φορές την εβδομάδα. Ειδικά παιδικά και εφηβικά προγράμματα που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν γρήγορα και άμεσα δεξιότητες τόσο στον γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο για να πετύχουν τον στόχο της απόκτησης των πτυχίων Lower Cabridge και Michigan.

Β Pupils
Για παιδιά Ε' και ΣΤ' Δημοτικού, 2 φορές την εβδομάδα. Ειδικά παιδικά και εφηβικά προγράμματα που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν γρήγορα και άμεσα δεξιότητες τόσο στον γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο για να πετύχουν τον στόχο της απόκτησης των πτυχίων Lower Cabridge και Michigan.

C Pupils
Για παιδιά ΣΤ' και Α' Γυμνασίου, 2 φορές την εβδομάδα. Ειδικά παιδικά και εφηβικά προγράμματα που δίνουν τη δυνατότητα στους μαθητές να αναπτύξουν γρήγορα και άμεσα δεξιότητες τόσο στον γραπτό, όσο και στον προφορικό λόγο για να πετύχουν τον στόχο της απόκτησης των πτυχίων Lower Cabridge και Michigan.

Pre-Lower
Για μεγαλύτερα παιδιά και εφήβους, 2 φορές την εβδομάδα. Σε αυτό το πρόγραμμα ο μαθητής ολοκληρώνει το επίπεδο Β1 και αρχίζει να εξοικειώνεται με την ύλη και τη μορφή των εξετάσεων επιπέδου Lower.